YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, February 14, 2017

SET DETOX SHAKLEE

DIET WHAT? 


Cik Pija suka share pengalaman sendiri. Sebab pengalaman sendiri lebih menusuk kalbu gittuw. Jadi, izinkan lah. 

Suka diingatkan, berat Cik Pija belum cecah berat ideal ya. Masih berusaha. 

Cik Pija dulu diet. Sarapan telur rebus setiap pagi. Nasi 3 sudu, lauk banjir. Tipu lah berat tak turun. Tapi lambat. 

Disebabkan diet macamtu.. Sampai satu masa nak makan, Cik Pija tinggal diet. Pulun makan sampai boyot. Itu kesan kalau diet secara drastik. Bila tengah diet, bersungguh diet. Bila timbul nafsu makan, makan tak ingat dunia. 

Akak akak Cik Pija semua detox dengan Shaklee. Cik Pija dengar je. Taknak makan sebab Cik Pija dah consume Ostematrix. Nak beli pula set detox, rasa sayang duit. Lagipun Cik Pija memang kerek sikit. Konon taknak terpengaruh. 

Tapi tapi tapi, Cik Pija tengok adik Cik Pija, dari muka penuh jerawat sebab pakai local product, lepas detox, slow slow jerawat hilang. Bukan jerawat biasa tau. Sejenis batu dari bulan tu kahkah. Pastu hari hari tengok dia masuk tandas. Duk cakap hari hari kena buang air besar. Eh elok lah tu sebab Cik Pija pun, kalau tak cukup 3liter air sehari, memang susah lawas! 

Cik Pija pun try satu produk detox dulu (sayang duit lagi masa ni, taknak beli set🙈). Cik Pija mula dengan Herblax. JADI! Cik Pija kerat jari siapa cakap tak jadi. Sebab 4 orang adik beradik Cik Pija consume ni, semua kata jadi. Memang hari2 buang air besar. 

Jadi dekat customer pun Cik Pija buat benda sama. Tak terkam suruh beli set terus. Cik Pija nak dorang detox dulu lepastu baru ambil set pecah lemak ke kecantikan etc etc. Sebab hanya dengan detox, pengambilan set lain tu akan lebih OPTIMUM. 

Cik Pija nak customer Cik Pija rasa apa Cik Pija rasa. Sekarang Cik Pija makan lebih sikit dari 3 sudu. Kadang2 teringin nasi lemak, bantai juga. Sebab Cik Pija detox. So tak risau sangat dah. 

Nak dengar cakap Cik Pija, whatsapp 013-3214040. Kalau taknak dengar pun takpe, Cik Pija tak rugi dan tak untung. Lalalala~~

*Gambar untuk tatapan insan yang meragui Cik Pija. Hehehe

No comments:

Post a Comment